Filosofie van

Woodvinum is ontstaan uit een onvrede over de presentatie van mooie wijnen. Eigenaar van Woodvinum Melvin Keijzer heeft een einde gemaakt aan deze onvrede door wijnkoelers te introduceren die zich kenmerken door het gebruik van prachtige duurzame houtsoorten, zoals notenhout en teak.

Het natuurlijk elan van de gebruikte houtsoorten zorgt ervoor dat iedere wijnkoeler in het atelier verwordt tot een uniek stuk kunst met een unieke uitstraling.

Kunst, kwaliteit en kennis zijn de sleutelwoorden binnen het bedrijf van de jonge ondernemer, dat inmiddels zowel particulieren als bedrijven voorziet in een behoefte aan het drinken van heerlijke wijnen op een stijlvolle en artistieke wijze. Iedere wijnkoeler wordt in een arbeidsintensief traject door een van de kunstenaars volledig met de hand gemaakt.

Melvin Keijzer: “Ik zie het als een uitdaging om zowel eigenaren van horeca-etablissementen als particulieren ervan te overtuigen dat de beleving pas compleet is wanneer er wordt gekozen voor wijnkoelers van Woodvinum. De ingrediënten voor een onvergetelijke avond? Een goed gezelschap, heerlijk eten, mooie wijnen en vanzelfsprekend een wijnkoeler van Woodvinum”